atlantis-banner

KOMPANIJA Fleet Cleaner koja upravlja jedinstvenim, specijalnim plovilima za čišćenje brodskog trupa od sada u svim holandskim lukama

cleaner 0 19.5.17Od nedavno je kompanija Fleet Cleaner, koja gazduje inovativnom flotom plovila za čišćenje brodskog trupa, proširila svoj servis na sve holandske luke.

 

 

 

 


Jedna od takvih nedavnih operacija preduzeta je u luci Flushing, kada je brod Chiquita België prošao kroz tretman čišćenja, a da pri tom nije ometan proces utovata i istovara tereta sa broda.

POMORSKO učilište Atlantis iz Splita nudi svim pomorcima iz regiona: High Voltage Operation and Management Level. Detalje saznajte OVDJE.

cleaner 1 19.5.17

Na ovaj način štedi se puno vremena i novca, jer za razliku od dosadašnje prakse kada su brodovi morali biti usidreni ispred luke i uz angažovanje ronioca, sada su troškovi znatno niži.

cleaner 2 19.5.17

Kompanija Fleet Cleaner razmatra uvođenje i usluge poliranja propelera, što će dodatno kompanijama uštedjeti vrijeme i gorivo, a o troškovima Dry dockinga da ne govorimo.

cleaner 4 19.5.17

Takođe, u Roterdamu je uklonjen sloj školjki sa trupa broda Giant 7, offshore plovila koje nosi na sebi 600 tonsku dizalicu, što je bio dokaz da kompanija Fleet Cleaner može ptužiti uslugu bilo kojoj vrsti plovila.

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

web design